M365, Copilot, PowerPlatform och verksamhetsutveckling

ValueAdd erbjuder omfattande digitala tjänster som hjälper ditt företag att omvandla och effektivisera sina processer med hjälp av Microsofts teknologier. Genom en bedömning av digital mognad och rådgivning om digitaliseringsstrategi, samt stöd för användning av M365, utveckling av PowerApps och automatisering med PowerAutomate, hjälper vi dig att maximera din digitala potential och öka produktiviteten.

Bedömning av digital mognadsgrad

Att bedöma din organisations digitala mognad är det första kritiska steget mot digital transformation. Med hjälp av Microsofts Digital Transformation Framework analyserar vi hur väl ditt företag använder teknik inom nyckelområden som operativ effektivitet, kundengagemang, medarbetarbemyndigande och datadriven beslutsfattning. Bedömningen identifierar var du befinner dig på den digitala mognadsskalan och lyfter fram förbättringsområden, samtidigt som den ger insikter om de verktyg, tekniker och strategier som behövs för att avancera på din digitala resa. Detta hjälper företag att skapa en tydlig färdplan för framtida tillväxt och digital kapacitetshöjning.

CRM
Marknadsföringsautomation

Råd avseende digitaliseringsstrategi

Att bygga en solid digitaliseringsstrategi är avgörande för att driva affärsinnovation och långsiktig framgång. Vi erbjuder expertvägledning baserat på Microsofts Digital Transformation Framework, och hjälper organisationer att anpassa sina affärsmål till rätt digitala teknologier. Våra konsulttjänster fokuserar på att maximera värdet av dina teknikinvesteringar genom att identifiera de bästa lösningarna för att nå dina mål. Detta inkluderar rådgivning om molnimplementering, datastyrning, förbättringar i kundupplevelsen och modernisering av arbetsstyrkan genom digitala verktyg. Resultatet är en strategi som är skräddarsydd efter dina behov och som påskyndar din digitala transformation och konkurrensfördel.

Stöd i nyttjandet av M365 och Copilot

Microsoft 365 (M365) och Copilot erbjuder kraftfulla verktyg för att förbättra produktivitet, samarbete och kommunikation i hela din organisation. Våra stödtjänster hjälper dig att utnyttja dessa verktyg till fullo och säkerställer en smidig integration i dina befintliga arbetsflöden. Oavsett om du vill optimera dokumenthantering, förbättra kommunikationen med Microsoft Teams eller dra nytta av AI-drivna insikter från Copilot, så erbjuder vi praktisk hjälp och utbildning för att maximera deras potential. Vårt mål är att göra det möjligt för ditt team att arbeta smartare genom att utnyttja hela kraften hos M365 och Copilot för att förbättra effektiviteten och samarbetet mellan avdelningar.

Marknadsföringsautomation
Marknadsföringsautomation

Utveckling av PowerApps

PowerApps ger företag möjlighet att skapa skräddarsydda appar som uppfyller specifika operativa behov utan komplexiteten i traditionell utveckling. Vi är specialiserade på att designa och bygga lågkodslösningar med hjälp av Microsoft PowerApps, vilket gör det möjligt för dig att automatisera uppgifter, effektivisera affärsprocesser och öka dina digitala förmågor. Oavsett om det handlar om en enkel uppgiftshanterare eller ett komplext system för att hantera affärsdata, skapar vi skräddarsydda applikationer som enkelt integreras med dina befintliga system och databaser. Vår expertis säkerställer att dina appar är användarvänliga, skalbara och anpassade till dina affärsmål.

Automatisering med PowerAutomate

Automatisering är nyckeln till att driva effektivitet och minska manuellt arbete i dagens digitala landskap. Med Microsoft PowerAutomate hjälper vi organisationer att automatisera repetitiva uppgifter och arbetsflöden, vilket gör det möjligt för medarbetare att fokusera på mer värdeskapande aktiviteter. Från att automatisera godkännandeprocesser till att integrera olika applikationer och system, är våra automatiseringslösningar utformade för att förbättra produktiviteten och minska risken för mänskliga fel. Vi samarbetar nära med ditt team för att identifiera områden där automatisering kan leverera mest värde och implementera skräddarsydda lösningar som omvandlar hur ditt företag fungerar.

Marknadsföringsautomation

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal